[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Bohemian Rhapsody.
Már 1 hónapja piacra dobták a japánok az első dvd verziókat, így ideje volt, hogy hazai szinkronnal is megjelenjen dvd-n és bluray-en is. Az 5.1 keverés nem lett a csúcsok csúcsa, de ezt csak onnan tudom, hogy nekem jópár éve meg van már a gyári dts 5.1-es bohemian rhapsody, amit még anno a Queen felügyelete és jóváhagyása mellett kevertek ki a hangstúdióban. Összehasonlítási alapként megkapta a PCM sztereó hangsávot is, hogy egy gombnyomásra váltani lehessen köztük. Így a film által egy picit jobban megismerve őket, már érthető is ezen térhangzás hanglemez kísérletük. Illik is a zenei lázadó mivoltukhoz. A szereplők szerintem mind jól hozták mind a Queen, mind a barátok és a családok sémáját. Már amennyit a médiából eddig is tudni lehetett róluk.
Ha londonban járok teszek majd egy kitérőt, hogy tiszteletemet tegyem Freddie sírjánál.
Vitathatatlanul részemről 10/10.