1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Viszont érvelsz egy időutazás elképzeléssel, egy régi film alapján"

Én az Endgame által adott magyarázat logikátlansága mellett érveltem inkább. A régi filmeknél legalább némi következetességet mutat a magyarázat. Itt még azt sem.
    Amúgy nem filmből veszem, hanem mindig a következetességet nézem, meg azt hogy a magyarázat ne legyen önmagával, vagy a film egyéb történéseivel ellentmondásban. Russo-ék érezték mikor az időutazáshoz nyúltak, hogyha a klasszikus vonalat követik és a "vissza a jövőbe-szabály" szerint járnak el, akkor egy csomó epic jelenet ki kellett volna hogy maradjon. Új elméletet kellett fabrikálni.
    És mindössze azért volt rá szükség hogy az összes időutazós film meg sorozat hagyományával szakítsanak, mert különben kiherélték volna a látványt. Ezért kitaláltak egy új szabályt, ami feloldja ezt a dilemmát. Ennyi. Szerintem szó sincs itt arról, hogy valami mélyfilozófiai eszmerendszert akart volna megosztani a rendezőpáros az időről... a "vissza a jövőbe-szabály" egyszerűen csak okafogyottá tett volna egy csomó látványos történést. Így oldották meg. Ezért is volt konkrét utalás a klasszikus időutazós filmekre, hogy mindenki észrevegye, hogy itt most nem aszerint történnek a dolgok méghozzá ezért és ezért... és itt megejtettek egy 2 mondatos magyarázatot. Még jó, hogy nem eresztették bő lére, mert már az a két mondatos érv is gyenge lábakon áll.