1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"A lényeg, hogy nem csak az általad említett tudós Banner/faék Hulk karakter létezik"

Ezt senki nem is állította.

"Még te is úgy fogalmazol, hogy "Bruce EZEN énjének". Ez volna a lényeg"

Igen, Bruce "ezen énjének", és nem Hulk "ezen énjének". Mivel Hulk volt az egyik én, Banner meg a másik. Én itt nem a különböző féle Hulk énekre gondoltam, amiket kitaláltak a történelem folyamán, csakis kettejük, a tudós és a szörny viszonylatára.

"De hibának, vagy tévedésnek beállítani, miszerint ez nem Hulk, mert nem ilyen a természete, ennek így nincs értelme."

A filmek vonatkozásáról beszélünk most. És az első Bosszúállók óta meg a többi filmben is amiben Hulk feltűnt, végig ez volt a természete. A filmekben eddig mindig így tűnt fel. Ezért is furcsa, hogy most kapunk egy okostojás Hulkot... van aki ezt vérfrissítének hívja, én következetlenségnek.
    Építsenek fel akkor egy új Marvel univerzumot, amiben Hulk legyen ilyen... és no problem. De itt már az elejétől kezdve a rage-re építkezett a karakter, amit most hirtelen átkozmetikáztak egy pincsikutya Hulkra. Akinek bejön szeresse, nekem nem jött be.