1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lacc 88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha csak belegondolok, hogy éveken keresztül dolgozok valamin, amit végül elcsesznek, bőven elég lehet a tudat, hogy el fogják cseszni számomra. Az is kellőképpen felbosszant, nem szükséges, hogy meg is tapasztaljam. Te nem így lennél vele?

Ha Thanos elrejti a köveket megvan rá az esély, hogy valaki összegyűjti és visszacsinál mindent. De ezt is elmondta, hogy elérte a célját így nem volt rájuk továbbra is szüksége. Részéről logikus döntés az elpusztításuk. Nem is kell feltétlenül magánál tartania, hogy a kövek hatással legyenek rá. Ezek a kövek jelenleg a Marvel filmes világának a legnagyobb erővel rendelkező tárgyai, és nem lett teljesen kifejtve a teljes erejük. Kitudja milyen szinten kapcsolódtak már össze Thanos tudatával, Ahhoz meg, hogy univerzum újra "túlzsúfolt" legyen igencsak sok időnek kell eltelnie, így minek foglalkozzon vele, bármeddig is él nem valószínű, hogy az ő problémája lesz. Illetve ő arra számíthatott, hogy az univerzum "tanul" ebből az esetből, és okosabban él a második eséllyel.

Nebulával kapcsolatban valszeg tévedtem. Egyedül ment vissza, de a Pim részecskék egy részével lekicsinyítette Thanos hajóját és azt nagyította vissza a géppel. Ehhez a művelethez éppen elég maradt számukra. Ezt a Bosszúállók nem tudták megtenni, mert több idősíkra érkeztek. Vagy egyszerűen nem gondoltak rá, én ezt is teljesen el tudom fogadni.

Ismét elmondom, hogy a csaj elmagyarázta az időutazást. Elvileg bármit tesznek a múltban a saját idejük nem fog megváltozni. Új idősík jön létre, új valósággal. Strange filmjében Mordo nem véletlenül volt kiakadva, amikor a doki az időt manipulálta. Megvolt az esélye, hogy új alternatív valóságokat hoz létre, ami miatt minden elpusztulhat. Szóval hiába mennek vissza kavarni az ő jelenük nem változik meg.
    A vissza az időbe filmeknél persze mindig változott a jelen, amikor belepiszkáltak a múltban. De Banner is elmagyarázta, hogy ebben a filmben nem így működnek a dolgok és a vissza a jövőbe koncepciója egy baromság a Marvel filmes világában.

Te nem tudod elfogadni ezt a Hulkot rendben van, saját döntésed. Nekem semmi bajom nincs vele, én bírom ezt a verziót. Erre kár is több szót fecsérelni.