[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof. Hulk is egy easter egg, egy kikacsintás a képregényeket ismerő közönségnek. Én értem, és igazat adok abban, hogy a Banner/Hulk kettősségen alapul a karakter lelke, ha szabad így, de Prof Hulk más. Ő már nem az a karakter. Hogy neked ez nem tetszik, az természetesen a szíved joga, és nincs is vele semmi baj. De olyan hibának nem rónám föl, mint ahogy beállítod. Én jobban is örülök Prof Hulknak, mint -ahogy korábban rengeteg pletyka, elmélet, állítólagos szivárogtatás számolt vele- ha World Breaker Hulkot erőltették volna bele a történetbe. Igaz, akkor a mozivászon sem maradt volna ép, akkora zúzás lett volna... :) de az egy külön sztorit érdemel, még szerencse, hogy nem lőtték el. A lényeg, hogy nem csak az általad említett tudós Banner/faék Hulk karakter létezik, nem ő az egyetlen, hiteles Hulk. "Bruce ezen énjének alapvetően ilyen a természete. Ez olyan, mintha afelett sopánkodnál, hogy a kutya ugat meg nyalogatja a tökét." - Még te is úgy fogalmazol, hogy "Bruce EZEN énjének". Ez volna a lényeg. Ez már nem az az énje. Akiről te beszélsz, az leginkább az, akit úgy neveznek, hogy a Classic Hulk (ill. nyilván annak az MCU-féle variánsa). De van még a Doc Green Hulk, Mindless Hulk, Green Scar hulk, World War Hulk, World Breaker Hulk, és a War Hulk, akit Apocalypse tett a lovasává, mint War (direkt csak azokat szedtem össze, akik a Banner-féle Hulkon alapulnak, mert amúgy lenne még egy csomó). Thanos életkorával kapcsolatban hivatkozol a képregényekre, és elfogadod az onnan jött információt. Tedd ezt Professor Hulkkal is. Nem Russóék találták ki, Prof. Hulknak saját irodalma van. Még egyszer, azzal semmi baj nincs, ha nem jön be. De hibának, vagy tévedésnek beállítani, miszerint ez nem Hulk, mert nem ilyen a természete, ennek így nincs értelme.
Én még nem láttam a filmet, a jövő hét végén tudok csak időt szakítani, de megöl a kíváncsiság, nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg: rengeteg elmélet, meg állítólagos szivárogtatás szólt arról, hogy fel fog tűnni egy Thanosnál sokkal nagyobb, veszélyesebb fenyegetés. Minden spoileres részlet nélkül csak annyit áruljatok el, hogy van ilyen, vagy nincs? A másik, a Living Tribunalról is számos pletyka keringett, hogy valamilyen szinten föltűnik majd. Erre is csak igen/nem szinten, kösziszép. Mondjuk én ezeket nem tartottam akkor sem valószínűnek, amikor olvastam róluk, hogy föltűnnének a phase4 előtt.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2019.04.27. 14:28:58