[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lacc 88 #101948 Régen mikor még nem volt jogsim és tanultam vezetni az oktatóm sokszor mondta, hogy nézek de nem látok. Nálad dettó ugyanaz a helyzet. Nézted a filmet, de sokszor nem láttad.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem szeretnék vitát generálni csak reagálnék a meglátásaidra, illetve saját véleményt hozzáfűzni.
Thanos látta Nebula emlékein keresztül, hogy mi történt a jövőben. A földiek már nem egyszer beszopatták őt és keresztül húzták a terveit. Erre mire végre elérte a célját ők semmissé tettek mindent, amit elért. Mégis mit vártál nem fogja felbaszni? Még jó, hogy viszonylag elveszíti a türelmét és a kimért, nyugodt stílusa is háttérbe szorul. Nem is értem mire számítottál. Ott basztam volna meg én is mindenkit.
Hulknak baromi sok személyisége alakult ki az évek alatt a képregények szintjén. Éppen ideje volt, hogy megkapja a vérfrissítést a filmekben és ez a Professzor Hulk volt a lehető legjobb választás. Máskülönben végig nézhettük volna Bruceként tevékenykedni, ami dög unalom. Hol vehették volna hasznát az agyatlan tomboló Hulknak? Max a végén. A változást csak annyiban sajnálom, hogy nem kapott egy második esélyt Thanos ellen. Teljesen rendben volt ez a változás. De egyébként egy morzsányi benne volt az időutazós jelenetnél, így a hiányolt rage-ből is kaphatott a néző.De részemről ebből a Hulkból bőven elég volt már, nem egy filmben kiélvezhettük.
Thanos elmondta, hogy a kövek beszéltek hozzá és lassan az őrületbe kergették, ezért pusztította le. Nem akart uralkodni itt nem ez volt a célja. Az viszont érdekelne miből gondolod, hogy ilyen rohadt idős Thanos? Nekem nem rémlik, hogy bárhol is említve volt a kora
Amikor a Kapitány visszamegy a film végén a kövekkel a múltba, akkor viszi a pörölyt is. Nyilván arra a pillanatra ugrik vissza, amikor elhozták és lazán otthagyja Asgardon.
Csak Nebula ment vissza a ruhával a jelenbe, utána ő hozta át Thanost a teljes seregével, amikor kaput nyitott nekik. Hogyan arra már nem emlékszem, de kár ezen filózni.
Az időutazós sztorik mindig nagyon neccesek, mert ezer módon bele lehet kötni. Ha ilyen egyszerű lett volna átvágni a követ, akkor nyilván Thanos is megteszi és visszamegy az időben megmenteni Gamorát, miután megvan minden kő. Okkal nem tette. Nem kell mindent a szájába rágni a nézőnek, egyszerűen csak fogadja el, hogy nem lehetett átvágni a követ. Valamint Banner is elmondta, hogy megpróbálta visszahozni Fekete özvegyet, de nem tudta. Illetve amit felvetettél, hogy elhozza őt a múltból szintén hülyeség. Ezáltal okés lehet, hogy a jövőben élni fog és a kő is megvan, de generál egy másik idősíkot. Ezt a kopasz varázsló csaj is elmagyarázta, amikor Bruce a kőért ment. Azért is kellett minden követ arra a pillanatra visszavinni, ahonnan elhozták, hogy ne alakuljon másképp a múlt és hozzon létre új idősíkot.
Viszont azzal, hogy Loki elszökött egy kővel nemtom mit fognak kezdeni. Ezáltal a Thor sötét világ nem úgy alakul ahogy, így a Ragnarök sem. Arra nagyon kíváncsi vagyok ebből mit hoznak ki, mivel így megváltozott a múlt, szóval jó eséllyel új idősík is kialakult. És mivel a Kapitány is a múltban maradt, így ott megint kialakult egy kavar. De nem akarok belemenni az időutazós témába, mert baromi nehéz abban igazságot tenni.