[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Megnéztem én is.. Nagy Marvel fan vagyok, de az utóbbi évek filmjei nem voltak a kedvenceim.. kezdve a GOTG 2-vel.
Az Infinity War 6/10 volt.. ez 7/10..
Lehetett volna méltó lezárás, de sok volt a kihagyott ziccer, meg volt pár dolog ami rendesen megölte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami fasza volt.
- Amerika Kapitány legtöbb jelenete... Avengers Assemble.. Kapitány a kalapáccsal.
- Én vagyok Vasember!
- Rocket a nyuszi
Ami nagyon nem tetszett.
- Dagi Thor az elején vicces, de 3 órán keresztül már nagyon szánalmas és gagyi volt.
- Black Widow meghal.. tök jó oké, de temetés vagy valami pls?
- Hangya karaktere teljesen ki volt herélve, mint valami rossz fogyatékos.. egyáltalán nem illett oda.
- Gamora karaktere mégis hova a vérbe lett? Visszament a saját idősíkjára?
- Végső csata annyira jó lehetett volna, de miért nem tudták az összes karaktert egy nagy képre rakni? Mint annó Whedon csinálta? Annyira nagy kihagyott ziccer.
- Groot karaktere kb semmit nem csinál a végén.
- Végső csata epic lehetett volna, de inkább kihagyott ziccerek sorozata.. sok karakter kb nem csinál semmit.
- Marvel Kapitány rövid hajjal olyan bután fest.. ráadásul eléggé useless volt.. a végén meg őt rakják középre a fempowernél.. ott majdnem behánytam.
- Amerika Kapitány most komolyan nem Buckynak adta a pajzsot? Az a jelenet teljesen hazavágta az egészet..
- Thanos erősebb volt mint a kesztyűvel.