[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Alita: Battle Angel
Annyira nem talált el ez a dolog, mint reméltem, de így sem kellett totálisan csalódnom. A világpítés az ami igazán bejött. Az hogy nem magyaráznak el mindent töviről hegyire az tetszett. Az hogy nem láthatjuk Zálemet, csak úgy ahogy a Roncsvárosban élők, csak még rejtélyesebbé teszi azt. Vagy hogy a háborúról lényegében semmi nem derül ki, csak jeleneteket látunk belőle. Rosa Salazar Alitaként nagyon aranyos és halálos volt egyben. Én imádtam.
A világ kellően őrült és látványos. Ahogy a rendezés is. Rodriguezre egy rossz szó nem lehet. NAgyon szépen levezette ezt az egészet. De sajnos történetben vannak hiányosságok, ami miatt az egész gyenge lesz. Egyes események olyan kicsavartan történnek és csakis azért, hogy abból valami konfliktust lehessen generálni.
Nem tökéletes, de egy jó szórakozás volt. Nem fészkelődtem, nem vártam a végét, nem csináltam semmit, csak néztem és relatíve gyorsan elröppent ez a 2 óra. Remélem lesz folytatás, mert kíváncsi lennék még többre. Főleg erre a háborúra...
A végén meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol :Da wild Ed Norton appears.
6/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2019.02.16. 18:45:06