1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    "csináltál egy 1025x1027-es képet a kettőből és ezzel akarod bizonyítani, hogy semmivel sem jobb a 4k"

Elszorakoztatod magadat?? maga a reszlet amit nezel nincs 1000 pixel sem a valo vilagban. Latod, hogy a 4k kep sem tueles? Mert razoomoltan, hogy valoban latszodjon minden reszlet. Minek toltsek fel egy 800-1000 pixeles kivagasbol egy 3 millio pixeles kepet, te nagyon okos?

Mielott tovabbfajulna a dolog es a kicsiny agyatokbol kipatanna, hogy en azt allitom, hogy a 4k meg szarabb mint a 1080 szogezzunk le valamit: Nem mondtam sehol, hogy a 4k nem jobb. Azt mondtam, hogy nincs hatalmas kulonbseg. A tv-n a 1080 is teljesen szepen nez ki es ezert felesleges varni es levadaszni a 4k cuccost. Egyikotoket sem latom elbaszni 100-200 giga bandwidthet, hogy sajat ralatasotok legyen. Csak a fikazas megy; igy szar a szemed.. ugy szar a film vagy a tv. Valami szar. Igazad nem lehet :D Olyan tipikus.

En is latom a kulonbseget. Ahogy irtam; VAN kulobseg. Az egesz onnan indult, hogy szerintem nem eri meg 4k filmeket beszerezni a 1080 teljesen megfelel. A belinkelt kepek felnagyitott reszletek. A tv-n az a jelenet nins nagyobb mint egy laptop kepernyo. Mindezt az ember 2 meterrol nezi. De majd ti kiszurjatok a sas szemeitekkel :D
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.11.25. 15:56:08