[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Letoltottem par 4k filmet. (Sucker punch, Valerian) Nagyon szep a Samsung q6 kepe. Ezekutan betettem egy 8 gigas 720p filmet (Pacific Ring Uprising) Es kb pont ugyanolyan szep volt. Barmelyik heremet ratennem, hogy egyikotok sem tudna megmondani, hogy 720p filmet nezel es nem 4k-t. Osszes hajszal tuelesen kiveheto, osszes porus latszik. Lehet, hogy updscalingel a tv de kit erdekel? Gyonyoruen megoldja a tv. Nem lehet eszrevenni. Nem olyan mintha egy 150kilobytos kepet felnagyitasz a photoshopban poszter meretre majd nyomsz ra egy sharpness-t.
Nagyon meg vagyok elegedve es full feleslegesnek tartom elbaszni az idot azzal, hogy az ember megvarja a 4k filmet es 50 gigat tolt le 10 helyett. Nemhogy a 4k nem nez ki 5 szor szebben de semmi eszreveheto kulonbseg nincs ha kulon-kulon nezi valaki.
Nem hordok szemuveget. Nem is kell. Jo a szemem. A tv-t pedig becalibralom amennyire lehet mindenfele muszer nelkul ami mar alapbol olyan dolog, hogy az emberek %99 nem csinalja meg. White clipping, Black clipping, color/tint mind belove.