1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Mr. Right / Gyilkos páros imdb.

Anna Cooke Kendrick a maga 33 évével volt már szine minden a rajzfilmszinkronhangtól át az ivócimboráig.
    Én legutóbb a méltatlanul meg nem értett 19-es asztalnál ülőkben láttam őt. De vadászott már vámpírra, volt már terhes méghozzá 9 hónapon át, volt musicalsztár és zombibarátnő a vásznon s még sorolhatnám ki mindenki. Nagyon meg sem lepődtem már, hogy egy kissé pszichopata oldalát is megismerhetjük. No azért kellett hozzá némi segítség a sármos Sam Rockwell személyében...

Bár önmagukra őrültként tekintenek főhőseink, sőt a film többi "normális" figurája is annak titulálja őket, kérdem én: egy icipicit nem vagyunk mind őrültek, akik szerelmesek vagyunk? Aki erre most nemmel felel, az nem is volt még úgy igazán szerelmes. Persze mindenkinél vannak ésszerű határok. Illetve majd mindenkinél. Anna és Sam pont az a páros, ahol nincsenek határok.
    Ezt ők is belátják...néha nekünk nézőknek sem ártana..

Nagyon nincs mit ragozni rajta: látványos, humoros, véres, ott és akkor törnek a fogak és a csontok ahol kell.
    Néha egy egy golyó belecsapódik valaki fejébe, de nem kell megijedni: az szándékos volt.....
    10/8.