1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Deadpool 2
    Avagy megint az én ízlésem lehet a furcsa

Emlékszem mennyire élveztem anno első két megnézésre a A galaxis őrzői filmet, félre rakva minden hibáját, teli szájjal végig röhögött mozi élmény volt. A Deadpool 1 meg egy kicsit kínos, végig a kihagyott lehetőségeken feszengett, szórványosan felkuncogó időtöltés.

Aztán jön a mindenből többet. Első felvonás A galaxis őrzői 2. Végig se bírtam nézni, minden idegesített. Ami korábban vicces volt, az erőltetett és kínossá vált, minden, ami érdekes újszerű, az átfordult unalmas, inkább bele kéne pörgetni jelenetekbe. De a legtöbb hozzászólás amit láttam, meg imádta (talán még belém is kötöttek, hogy úgy értékeltem, hogy az utolsó 10 perces főboss harcot akkor még meg se néztem - spoiler, semmit nem változtatott az előtte lévő 1,5 órán)

Aztán a Deadpool 2. Legalább annyira élveztem, mint amennyire mások utálják. Nagyjából minden benne volt, amit az első részből hiányoltam. Lényegében mindenből többet kaptunk, karakterből, poénból, utalásból, kikaccsintásból. Valószínűleg az én aktuális értelmi színvonalamat minősíti, de legalább nagyon is szórakoztatott az X-Force Tucker and Dale vs Evil-es kezelése és Domino szúpérkepéssége is.. A humor az ízlés kérdése, nálam pont betalált a film egészére jellemző csöndes viccelkedés, mikor csak úgy halmozzák rezzenéstelenül a másik szemébe bámulva a kínos szövegeket, de az ezt sokszor megtörő harsány, sokszor az esős-kelős poénok szintjén mozgó jeleneteket is.

Szóval igen, én tudom ajánlani, jó volt annak, aminek szántam és gondolom szánták a készítők.