1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Deadpool 2.
    Nem igazán tetszett....

Szóval, ok. Jók és véresek és látványosak a harcjelenetek, a mellék karakterek elég jók. Van néhány jó poén. Ezek a pozitívumok
    Negatívumok: a forgatókönyv szar. Ne jöjjön senki azzal ,hogy de hát képregényfilm ,mit vársz. Azzal se, hogy a Deadpool önmaga paródiája, és a filmben is kimondják hogy szar a forgatókönyv. Ez nem vicces...ez szar.
    Motiváció? Semmi. A történetszál miért kerül A pontból B-be? Semmi...ja azzal megoldják Deadpool benyögi gyenge forgatókönyvírás...
    Nincs megmagyarázva mi miért történik..
    Sok poén túlerőltett, és így már nem vicces

Ugyanazt adja elő csak durváűbban mint az első rész. Ami akkor érdekes volt mert új...most már szaánalmas. Ok, látványos votl Colossus és Juggernaut harca ...de...első rész : Coossus egy erős mutánssal harcol. Második rész: Colossus egy erős mutánssal harcol.
    Kétszer ugyanaz a poén?!
    Aztán: a karakter drámáját átérezni...egyszer szomorú a következő pillanatban meg hej-hó vidáman tréfál Deadpool...értem én hogy őrült meg minden...de...nem lehet a drámai részeket komolyan venni, csak felhúzott szemöldökkel néztem. Pláne, hogy a stáblistás jelenettel visszacsinálnak mindent!
    A negyedik fal lebontása párszor vicces...de...már unalmas és erőltetett.

És most na...az a poén hogy mi lett az X-force tagjaival? Tényleg? Hű de...szar,