[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Avengers : Infinity War
Unalmas, vontatott? Nem is tudom. A vege fele meg remeltem, hogy legalabb fel ora van a filmbol majd hirtelen vege lett. Majd odafordultam a velem levokhoz es mondtam nekik, hogy ez ket ora negyven perc volt. Mindegyik kiakadt rajta!
Nagyon kiraly volt a film. Meg a felesegemnek is nagyon tetszett pedig nem egy nagy marvel fan.
Egyik legjobb resz az eddigi marvel filmekbol.
Minimum 8/10.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]Az elejen miert hulkot kuldi el Heimndall? Miert nem thort? Hulk dolog engem is zavart. Legalabb a vegere elo johetett volna. Meg az elejen is tulsagosan konnyen verte el Thanos. Thanos tobbet is hasznalhatta volna a koveket. Kb az egyetlen alkalom ahol hasznalta az a Kollektornal volt.
Thor uj fegyvere ( Stormbreaker) erosebb a regi fegyverenel ( Mjolnir).
Spoileres dolgok a kovetkezo resszel kapcsolatban: Nem %100 os info de tobb mint valoszinu hogy igy lesz (kepregenyek miatt):
[spoiler]A kep, ahogy Thanos ul vigyorogva valahol a film vegen elvileg az a jovoben jatszodik. Miutan le lett verve es mar nincs nala az Infinity gauntlet. A kepregenyben miutan el lett picsazva elment foldi munkasnak ( farmer) Valszeg abbol lattunk egy csipetet, ahogy megbekelve, elvonulva leul a sajat foldjen es mosolyogva nezi a naplementet.
Arra, hogy ki mikent lesz feltamasztva csak ennyit biggyesztenek be:
Az ott Gamora. Aki az apja ellen fordult miutan meg lett kinozva es elvette tole az Infinity Gauntletet. Szal valszeg vissza lesz forgatva az ido, hogy senki ne halljon meg.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.05.08. 01:21:26