1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Avengers : Infinity War

Unalmas, vontatott? Nem is tudom. A vege fele meg remeltem, hogy legalabb fel ora van a filmbol majd hirtelen vege lett. Majd odafordultam a velem levokhoz es mondtam nekik, hogy ez ket ora negyven perc volt. Mindegyik kiakadt rajta!
    Nagyon kiraly volt a film. Meg a felesegemnek is nagyon tetszett pedig nem egy nagy marvel fan.
    Egyik legjobb resz az eddigi marvel filmekbol.
    Minimum 8/10.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elejen miert hulkot kuldi el Heimndall? Miert nem thort? Hulk dolog engem is zavart. Legalabb a vegere elo johetett volna. Meg az elejen is tulsagosan konnyen verte el Thanos. Thanos tobbet is hasznalhatta volna a koveket. Kb az egyetlen alkalom ahol hasznalta az a Kollektornal volt.
    Thor uj fegyvere ( Stormbreaker) erosebb a regi fegyverenel ( Mjolnir).

Spoileres dolgok a kovetkezo resszel kapcsolatban: Nem %100 os info de tobb mint valoszinu hogy igy lesz (kepregenyek miatt):
    [spoiler]A kep, ahogy Thanos ul vigyorogva valahol a film vegen elvileg az a jovoben jatszodik. Miutan le lett verve es mar nincs nala az Infinity gauntlet. A kepregenyben miutan el lett picsazva elment foldi munkasnak ( farmer) Valszeg abbol lattunk egy csipetet, ahogy megbekelve, elvonulva leul a sajat foldjen es mosolyogva nezi a naplementet.
    Arra, hogy ki mikent lesz feltamasztva csak ennyit biggyesztenek be:
    Az ott Gamora. Aki az apja ellen fordult miutan meg lett kinozva es elvette tole az Infinity Gauntletet. Szal valszeg vissza lesz forgatva az ido, hogy senki ne halljon meg.
    [/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2018.05.08. 01:21:26