[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Sequoyah #100001 Csak a fonokeit nem arulta be, de a drog reszrol nyiltan beszelt a rendorok elott is. Ha raszannak meg maximum 5 percet, akkor konyyen bemutathattak volna hogy mivel is bukott le pontosan, hogy bizonyitsak, nem csak egy segitokesz, bar kicsit brutalis jarokelo mentette a rendoroket...
Masik, meg ennel is erthetetlenebb az a film utolso szakasza...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... a cellblock 99-ben. Itt tobb kerdes is felmerult bennem:
-Itt kiderul, hogy a celpontja nem is letezik. Szoval csak arra ment ki az egesz, hogy a fohost megkinozzak? Kicsit tul messzire mentek es tul bonyolult tervet csinaltak ahhoz kepest, hogy ez csak mindennapos biznisz volt. Ha csak kinozni akartak, akkor ezt ennel sokkal egyszerubben is megoldhattak volna.
-A fonok hogy kerult oda? Kozben ot is eliteltek valamiert, vagy csak beengedtek oda? Ismet csak azt mondom, hogy kicsit korulmenyes a celhoz kepest.
-Az asszonyt hetekig fogvatartottak, vagy csodaban remenykedtek, hogy 1 nap alatt athelyezteti magat, es bejott a csoda? Az athelyezes az egy jogi procedura, nem pedig csak fogjak es atkuldik mindenfele egyeztetes nelkul, mint ahogy itt tortent.
Szoval ez az oka ami miatt azt ereztem, hogy a hangulat es jelenetek kore huztak fel masodlagos jelleggel valami tortenetet. Ha a hangulat es a jelenetek a fontosak, akkor siman lehet egy 9/10, ha viszont szereted a logikat akkor az 1/10-et is megertem. En a ketto kozott vagyok valahol.