Car tycoon
  • Opelfan
    #72
    Emberek nem kellett volna nagyon sokat visszaolvasni de leírom mégegyszer:
    VERZIÓTÓL TELJESEN FÜGGETLENÜL a bug benne van a játékban! Lehet angol lehet magyar, és hiába cserélgeted ki a MAP mappa tartalmát nem ér semmit! Próbáltam én is... Az 1.28-as patch pedig azért van, hogy ne feküdjön ki a vinyód a játéktól (bővebben a 64. hsz-ben), és a cabrio bug pontosan ugyanúgy megmarad!

    Válaszom a Cabrio bug-ra: 1952-ben érdemes elindítani a játékot mert akkor még minden kocsi gyártható azonban idővel eltűnnek a teherautók és a VAN-ok de megmaradnak a Cabriók azaz újakat LEHET FEJLESZTENI, maradnak a sportkocsik is sőt az összes többi is az előbb említett kettőn kívül!

    Tehát félre értés ne essék: NINCS PATCH ami ezt kitudná küszöbölni kb egy éve már ezt az utat végigjártam és arra jöttem rá hogy a MAP mappába kicsomagolandó dolgok az angol verziót a magyar verzió küldetéseire alakítja át, azaz a kezdetekben gyártható modelleket cseréli ki a magyar verzió kezdetekben gyártható modelljeire, lehet ez értelmetlenül hangzik de nem tudom másképp mondani(fejlesztés nélkül egyből sportkocsit lehet gyártani némely küldetésnél, magyarnál pedig kisautót vagy valamilyen más kevésbé értékeset). Ezért szoktam azt mondani, hogy a magyar verzióval egy kezdő meghal akinek nincs semmi tapasztalata.

    Ha valakinek ez így nem tetszik akkor annak a Car Industriest ajánlom bár ott is vannak bugok de nem olyan durvák mint a Car Tycoonban. A 65-ös hozzászólásomat annyiban egészíteném ki ezzel kapcsolatosan, hogy azóta rájöttem még egy bugra ami érzésem szerint a Car Tycoonban is megvan, még pedig az az észrevételem, hogy (pontosan nem tudom az összeget) 630.000.000$-felett nem lehet menteni!!! Hogy miért:(innentől csak azoknak akik legalább alapszinten tudnak programozni) érzésem szerint rosszul deklarálták a pénz változóját ugyanis Integer-be milliárdokat (tudtommal 3 milliárd körül képes tárolni bár most nincs kedvem kiszámolni pontosan mennyit) is lehetne menteni, itt viszont az említett összegnél túlcsordulás történik a játék hibaüzenete szerint...