van kb. 300 db eredeti filmzeném , jó lenne cserélgetni valakivel ...
-
niptuck #107 Sziasztok,
nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e köztünk olyan szerencsés ember, akinek megvan az Amerikába Jöttem (Coming To America) című Eddie Murphy film zenéje, illetve a Hajlakk(Hairspray) című FILM, kiemelve, hogy film, tehát nem a Broadway változat zenéje? Vagy lenne itt köztünk valami nagyon bátor és segítőkész filmzene fan válalkozó, aki letudná szedni nekem ezeket,(vagy akár csak az egyiket) valami okos letöltőprogival? Csak mert nekem az isten kedvéért sem sikerült leszednem. A kisegítőmnek jószívvel feltudok ajánlani cserébe más filmzenét: Leírom mi van meg CD-n: Örömapa 2,La Bamba, Mrs Doubtfire, Bridget Jones Naplójának első részéhez tartozó mindkét lemez, Zoolander, Bad Boys 2,PleasantVille,The Faculty(Az invázium),Az Órák, Chicago, X-files, Taxi 3, Szezon,Szívedbe Zárva, Apádra Ütök 1, Nagyon Nagy Ő, Batman(1. rész), Amerikában(In America).Gépen megvannak: Észvesztő, Ég velünk!(Keeping The Faith), Ötödik elem,Apácashow,Kés/alatt, Dirty Dancing 2, Hannibál,Ocean's Twelve, Terminál,Az éhség, Mátrix egyike.Illetve vannak olyan zenéim is, amelyek csak részlegesen vannak meg, de alényeg megvan: Bazi nagy Görög Lagzi, Barátnők, Macskajaj,American Pie-The Wedding,Home Alone...a részlegesekből ezeket sorolom, mrt ezek olyanok, hogy majdnem végig megvannak, mert letöltöttek, vagy félig felrakottak.
Szóval a segítőmnek ezt tudom felajánlani cserébe a Hairspray filmzenéjéért, vagy az Amerikába jöttem(Coming to America) filmzenéjéért. Előre is köszönöm az érdeklődöknek kiirom ide is a cimet amelyen lehet érdeklődni, egyezkedni nálam, hátha nem irja ki magától a cucc: [email protected] erre írjon aki szeretne, mert ezt nézem meg gyakrabban. Azt még hozzáfűzném, hogy az elküldési módról is egyezkedhetünk majd, MSN, vagy akármi más ötlet ha van. Egyébként azoknak akik más zenéket keresnek, azoknak azt ajánlom, mondjuk a port.hu segítségével derítsék ki a filmjük eredeti címét az írják be OST utótaggal az amazon.com oldalára.(Érdemes bejelölni, hogy popular musicot keressen)Ezen az oldalon általában bele is lehet hallgatni a zenékbe, ami nekem már nagyon sokszor segített például. Ezekután lehet nekiállni letöltögetni, akinek van rá lehetősége.Amúgy azt is elmondnám-nekem ez is szintén segített már-hogy érdemes nézni a filmek végefőcímében a tracklistet, mert az is sokat segíthet, akkor is, ha esetleg nem jelent meg külön filmzene album, vagy olyan számot keres valaki, ami a megjelent albumon nincsen rajta.
Sok szerencsét mindenkinek,a jelentkezőket pedig tényleg várom:)