tomcs#31
olvasok eleg sok mindent, az a soi technologia nem tunik rossznak, meg .13 mikronon tenyleg lehet mar gondolkodnom kellene hogy mit vegyek. szal palomino nem egy rossz dolog, de nem is olyan nagy cucc. teny hogy itt az intel le van maradva, korbaccsal se tudnanak ravenni 1 mostani p4-re. de azert meg megneznem hogy a northowood mire lesz kepes, emlekezzetek, katmai hol van mondjuk a tualatintol.. a ddr teljesitmenytobblet meg szerintem is kb 15% korul van, masokat meg nem kell leanyazni ha te azt tobbnek szeretned latni, nem tom ki mondta. mellesleg nekem a gep 0-24 megy es nem mindegy hogy mennyire stabil meg mennyire melegszik, a p3-thunderbird verseny gyoztese szerintem a p3. mellesleg a mobil tualatin a most kaphato legjobb mobilproci. jo ott a masik veglet a via c3, az meg nem melegszik egyaltalan de annyira gyengus hogy tenyleg csak irodai cuccokhoz jo. szal en eddig intelt vettem meg is voltam vele elegedve, de ha az amdnek sikerul kihoznia vegre egy normalis hotermelesu normalis fogyasztasu procit akkor nalam az is szamitasba johet. de 60-80w nem kell. ezert nem kell az uj p4 se.