Gorusul - The Legacy of the Dragon
  • skorpio7
    BOOT !
    Kössz ... és igaz is , hogy ez tisztán csak üzlet .Kapok egy kiváló szolgáltatást ( legalább is eddig az volt és ha hozzáveszem még a sima http-s működését is a WC-nek , akkor ezt már garanciának is tekinthetem ) , amiért szerintem nem is kell sokat fizetni ( főleg , ha azt nézem , hogy manapság mi más jelentéktelenebb dologra elszórom(juk) a pénzt szórakozás címszó alatt ).És persze ezért nem csak a rip game-khoz kapok hozzáférést , hanem sok egyéb más programhoz is ( iso , appz , film ) .
    Na most kéne jönnie az ember önbecsüléséből , ellenérzéséből fakadó szövegnek, hogy "márpedig warezért nem fizetek" .Változnak az idők , változik a kínálat és kereslet .Mivel pedig egyre nagyobb az igény a "biztos helyről való letöltésre" ( és mi lesz itt , ha tényleg bejön ez az ADSL elterjesztési akciója a matáv-nak ! ) , ezért pillanatnyilag ( én is és ha olvasod a HUN WAREZ topic-ot , akkor láthatod , hogy bizony sokan mások is ) innen szerzem be a nekem kellő programokat .
    Hát igen ... az anonimitás , ez a legkényesebb része a dolognak , de a kockázatot mindenkinek magának kell vállalnia .Másrészt meg nem hiszem , hogy a szerver adminja ne tudná ennek a jelentőségét , hiszen éppen ő lenne az , akin a legnagyobbat csattana az ostor , ha bármi probléma adódna .A fizetés módjáról nem akarok beszélni , más már úgy is leírta , de nem szükséges a saját név alatt futnia ... elég az azonosítónak rajta lennie , hogy tudják , melyik acc-nak van újabb 1 hónapra érvényessége .
    És mégvalami ... tényleg nem árt , ha van valami kölcsönös bizalom is , mert gondolom mindenki van annyira értelmes felhasználó , hogy átgondolja ennek a fontosságát .