Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Jah elég nagy geciség! Köcsögfejűek elkérnek 6900-at a családi dsl-ért! 15/1-es netre! De optinetnél már 7.5 a feltöltés!
Múlthéten írattam én is át a szerződést, mert fizettem nekik a 9900-at, mivel nem volt hűségidőm! Persze most meg h.i. nélkül a dsl extra 8550.
Érdekes!!!!
De persze a környéken az meg NINCS!!! Mert nem bírja el a vonal! 100 éves vh-s kábelrendszer! Nem tudják lecserélni, meg a "trafóházakat" felújítani!
Haver bennt melózik telekomnál, lemérte mit bír a vonal!
(2 házzal arréb lakik)
Háát ha beköttetném a 25Mb-os dsl-t! Akkor is max 17Mb-al jönne! Ennyit bír a madzag! Ha meg átrakatnám kábelnetre 80Mb-osra, azon meg 25Mb a max letöltés amennyit a madzag elbír! Szal ennyi!
Be kell érjem a 15Mb-os DSL-el + 1 15Mb-os ADSL-el (Ip tv miatt).
Grat!
Haver meg Tata-n az optinetért, a digitévéért telefonért fizetett ~8k-et és 80/40-es NET-je volt, + vagy 60 TV csatorna STB-al! Grat Tré-kom!
Jah és még egy TV-re át akarom húzni az IP tv-t, csengessek ki 8250-et 1x, aztán meg havonta 840Ft-ot!
Haver se tudja átokoskodni, mert jelszóval kell belépni és átírni, és randomba ellenőrzik az előfizetőket! És ha kibújik, hogy 5x akkora a net-em, mint amit fizetek egyből látják, hogy ki nyúlt bele a dolgokba!
Nem kockáztatja az állását!
Igaz itt megy mellettem kb 30m-re egy "fő ütőér" ami 1.5 Gb-os optikai vonal, már csak 1.5 milla kéne a "dobozra" + 1 szaki, aki 300k-ért beköti! Ellátnám vele a fél kerületet.
Csipesz