Kinek, mi a kedvence?
-
Ismét itt vagyunk, ezen az esős hétvégén.
És persze mi más is eshetne jobban az esőn kívül, mint 2 doboz jól behűtött sör?

Mivel dobozpárti vagyok, így a színeiket nem csekkoltam. Különösebben nem is érdekel milyen a színük, hiszen elsősorban az ízük miatt isszuk a söröket. Nem? De! Így részemről akár hupilila is lehetne a színük..
Ami az ízt illeti: hallgattam mucsácsó kollégára és már jóval előbb kivettem a dobozokat a hűtőből, hogy ne legyenek jéghidegek.
Azért még kellemesen hűsek maradtak, valahogy a húgy meleg sört még továbbra sem favorizálom.
Ami meglepő, hogy két tök egyforma (vagy legalábbis alig megkülönböztethető) ízvilággal találkozhatunk. Talán, mintha a világos verzió mintha enyhén karakteresebb lenne, a sötétebbik meg mintha enyhébben édesebb, de ez sok mindennek betudható kezdve az imént elfogyasztott káposztás lángostól a reggeli fogmosásig, amik szintén megváltoztatják a száj PH értékét, így akár az ízvilágot is.
Öröm az ürömben, hogy a kukoricás utóíz mindkettőből elmaradt, ami nem mindig zavaró, de most még nem készültem fel rá.
Biztos a tegnapelőtti Arany Fácán est miatt..amit szilvás unikummal próbáltunk teljesebbé tenni több-kevesebb sikerrel...