Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Anubys
    Figy, itt nem az "ekkszesszoriz"-zal van a baj, hanem a beapplikálással... Egy síma vinyókábelt kell venned, egy Y-kábelt meg, ha 3.5-ös vincsit akarsz belerakni, akkor egy 2.5-3.5 átalakítót. ...és ez után jön a kínszenvedés, forrasztás, hézszétkúrás, etc... Ha 2.5-ős vinyót raksz bele, akkor a házszétkúrást megúszod... Nem nézlek hülyének, ne értsd félre, láttalak már gépet szerelni, de ez nem ugyanaz... :) Ja, és vincsből sem jók bele a full modern cuccok, valami régebbit kell szerválni (Ha az alap 3.1-es WB FFS-ét aharod haszálni, akkor max 4 gigás, különben mehet 10 gigás is, annál nagyobb ne, mert nem kezeli őkket problémamentesen semmi. Főleg az FFS-t nem ajánlom, 3.9-es WB ugyan kezeli a 4 giga felettieket, de kihullik a szakállad, mire levalidálja a 10 gigás vincsidet... :) )

A memória bővitést is ajánlom hozzá (én pont januárban adtam el egy 8 megás fastmem kártyát, így erről lemaradtál), vagy egy turbókarit, bár az annyira nem fontos, ha nem akarsz rajta 3D-s cuccokkal nyomulni (Genetic Species rulez!). Elindulnak anélkül is, de a játszhatóság... Hááááát... :)

Az én konfigom most amúgy: A1200, 3.9-es Kick, WB3.1, 030/50-es turbókari, 32 mega ram (mindenre elég, sőt még sok is... :), 8.4-es Seagate vincsi, PCMCIA-s hálózat, és most akarok majd venni egy PCMCIA-s CF-olvasót, van hozzá driver, lehet használni adatcserére pc és Amiga közt jól (sajnos az alap A1200-es tár már túl gyenge ahhoz, hogy még egy CD-romot is bírjon, így alternatív megoldásként marad ez, pc-s tápot nem akarok ráaggatni).

Na, és csekkold ezt: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8812297
    A villámára 22k, nem tudom, mennyi a minimál, de ha ránézel a képre, egyből szerelmes leszel a masinába. Mintha most húzták volna le a gyártósorról... Kérdezd ki, hogy van-e benne vincsi, ha van, akkor még talán a villám ára is elég korrekt, ha megnézed milyen állapotban van. :)