Gothic 1
-
ity #510 Rincewind: igen, ez a kép kellene, csak normális minőségben, de azért kösz ;)
Másik Sleep scroll-t is lehet találni egy ládában, de hogy melyikben volt ... :D Tudom, ezzel nem sokat segítettem.
A baal 3 ember elött ólálkodik akik egy-egy hordó elött kevergetnek vmit, ott beszélsz az egyikkel, aki megkér hogy segíts neki, stb.
Szóval a fickó akit keresned kell (és vissza vinni dolgozni ahelyett aki most csak helyettesíti, akivel beszéltél) az nem a mocsárban van. Mint korábban is leírtam (lehet nem figyeltél? :D) a sweed árus mellett.
Részletezem: ha a swamp camp bejáratánál levő baal társának mondod, hogy mutassa meg merre találod car calom-t, akkor hajszálpontosan oda fog vinni ahhoz a sátorhoz ahol az általad keresett fickó lustálkodik (szipózik a sátor elött). Nem mászol fel car calomhoz, hanem ott van lent rögtön a csávó.
Viking: Scorpio sokára fog kiköltözni (nem akarom lelőni mások elött a poén-t, hogy miért költözik ki, mert úgy jó a játék, de sokára, nem tudom érdemes-e várni rá).
Ezt meg nem értem: mi az hogy a nem camp-be hogy lehet beállni zsoldosnak? Ha new camp-et akartál írni akkor természetesen az ottani megbízásokat kell teljesítened. Ha pedig nem akarsz sehova csatlakozni akkor nem tudsz továbblépni a történetben.
hiba: igen volt, pl én sem az old camp-be csatlakoztam