Gothic 1
-
ity #482 Hmuda: természetesen nyugatot akartam írni, nem keletet, sorrry :)
Bukta: Trnasform To Meatbug, és már bent is vagy, belülről kinyitod és behívod Gorn-t is magaddal.
Többi cuccost bent már megoldod, ha eddig eljutottál kérdés nélkül :)
hiba: most direkt lementem az általad említett (víz alatti folyósón keresztüli) barlangba. Kinyírtam mindenkit, és 1x sem fagyott ki.
Bent viszont találtam két ládikót amit master open locking-al sem tok' kinyitni (kulcs kéne hozzá) de az meg nincs :) Mi a megoldás?
Lényeg, hogy ha rip-ed van akkor szerintem amiatt fagy neked ki állandóan, ha meg az ISO-s változat akkor vagy a hardverkonfigod nem tetszik a proginak vagy vmelyik driver amit használsz.
Jah és még vmi ha esetleg vki már ott tart (vagy Beco ha erre jár). Elmentem a nekromantához. Dumcsiztunk. Visszamentem Saturas-hoz, elmondtam neki mi a pálya. Elmentem az Orc Camp-be, kinyírtam mindenkit. (Volt ott egy kürt is, azt is fújom össze vissza mindenhol, de nem történik semmisenem.) Bent találtam egy rácsos kaput, a hozzá való kapcsoló nem műxik, hogy jutok be? Egyáltalán hol találom a nekro által említett orc shaman-t, ebben a camp-ben van? Mert mintha a nekro vmi romos tornyot emlegetett volna, nem camp-et. De torony meg csak egy van itt a közelben, és ott sincs semmi, ill. van egy kapcsoló, de nem tom mit kapcsol, mert nem történik semmisenem.