Gothic 1
-
gondolom akkor zuzo fegyverekkel lehet a legjobban sbeezni a lenyeket? legalabbi a Dnd-ben ez van! van egy hatalmas problemam!!! azt a kuldetest csinalom ahol csapdapa akarnak csalni a diggerek kint a fal melett egy tabortuznel es azt hazudta az egyik hogy egy amuletet elloptak es azt akarja visszaszerezni ezert kellek en is hozza erre kimentem leoltem oket egy kivetelevel (grim) aki visszafutott a varba! erre utana rohantam de amilyen parasztok rogton elkezdenek ok is utni ha eloveszem a fegyvert erre beakartam loadolni hogy megprobaljam oket ugy leolni hogy senkise menekuljon el! igenam be is laodolta rendesen csak a kamera teljesen megzavarodott es nem koveti a karakteremet hanem kulon iranyitom a kamerat hiaba probaltam tobbszor is loadolni meg resetelni semmi! :(( valaki tudna nekem kuldeni egy olyan savet ahol mar csak a listat kell begyujtenem az old camphez csatlakozashoz! nagyon kene! pls segitsetek tudom hogy nem tul jo de hat nincs kedvem elorol kezedni az egeszet emiatt! :(((