Gothic 1
  • ity
    hiba: nekem NEM tanítja (ha kell, csinálok screenshotot róla és belinkelem ide)
    Jah, hogy már vagy 3x mondtam, én NEM az Old Camp-be csatlakoztam ;)
    Szektás lettem, Templar vagyok, 16-os szinten :)
    Úgy hogy neked is igazad van, meg nekem is ;)

Amúgy tényleg egykezes master fokozat kell ahhoz, hogy egyáltalán elkezdje tanítani alapfokon (30 skillért) a kétkezest. Ez egy "picit" lehangoló, mert direkt azért szenvedtem eddig tanulás nélkül, hogy megspóroljak 20 skill pontot, és most meg kiderült, hogy muszáj megtanulni. Most elég hülyén néz ki, hogy eddig nyomtam a 61-et sebző kétkezessel, most meg visza kellett mennem az 55-öt sebző egykezesre (igaz most már master, tehát többszzör talál az ütés, de ez akkor is szemétség szerintem, na mind1).

hiba: amúgy az orc barlangban ahova le kell menned és már találtál egy hullát (templar) ott sok mindent nem tudok mondani, mert egy út visz le: az orc-okon keresztül, és azokat bizony le kell csapkodni. Max 1 vmit tudok javasolni: Transform to Bloodfly és berepülsz köztük. Mondjuk ez is gáz ha utánad mennek, mert akkor még többen lesznek egycsomón, viszont ha bent vagy akkor azért 1 tűlélőt találsz majd bent aki segít kaszabolni őket, de többet tényleg nem árulok el mert ott lent is lesz egy "poén" :D