Tehát saját pénzéből és nem anyuka vette neki!!!
  • EqUiNoX
    #14
    Kiváncsi. Van ilyen. De azt nem értem, hogy a munka tipusa hogy függ össze a géppel? aki dolgozik, az valszinű kap is érte valamit. (ha nem orosz vagy ukrán, akkor talán pénzt, és nem krumplit vagy vodkát) Egy gépet meg lehet venni, pár honapi sporolásbol, egyben, vagy akár az első honapi melod után részletre.(igy vettem én is az alapgépet, az ösztöndij+mellékes 2 éves részletre) Igy, hogy most bányász, tanár, vasutas, mérnök avagy esetleg pilota, lényegtelen. Szerintem.
    Másik dolog meg ami felvetődött, az eredeti játék kontra nem eredeti játék. Egy tény, és emiatt nem csodálkozik senki sem, (vezetői szinten is max a fejüket rázzák) hogy nem fogynak a 9999 vagy 12999 ft-os játékok. Ezek nem az ember zsebéhez vannak mérve, még ha teszem azt, magyar viszonylatban is sokat keres. Mert havonta megjelenik 5-6 játék, ami 50-60ezer forint lenne, ha a szülő megvenné a gyereknek, vagy magának. De ez itt meg már gazdaságpolitika, ár-kereset viszony, kár belemenni. Jopár ideig virágozni fog a warez ipar :]
    Amugy meg itt van a diablo és a motorcity. Töltsd le. jácc vele. De hogy élvezni is tudd, neten, ami az egésznek a "lényege" kis tulzással, na ahhoz fizess. Habár remélem egy ideig még nem lesz ez a szemlélet alapfelfogás a készitők részéről. Na csak ennyit hozzászolásként.