A matáv karácsonyi akciója .
  • skorpio7
    #9
    Anee !
    Tudsz egy helyet , ahol ezt ismertetik - Mindenkinet ?
    Ez is a Matáv egyik csomagja ?

    Fotel !
    Tudod az a helyzet , hogy én elég sokat netezek és szeretnék sok mindent letölteni is , csak ez a szar UPC visszafog engem ebben .Hogy megértsd elmondom , hogy most mi a helyzet ( remélem , hogy jan.1-től gyökeres változások állnak be ) .
    Havi 16.500 Ft-ot fizetek a UPC-nek a Profi csomagért , amiért 5 GB-os adatforgalmat kapok !!! Érted amit mondok !? Naponta nem lehet több 166 MB-nál a modememen az adatforgalom , különben nagyon gyorsan elfogy ezaz % GB és akkor tudod mennyi lesz a Max. netezési sebességem ?!
    0,00 kbit/sec !!! és ez nem vicc !!! Na ezt elégeltem meg én .Vissza vagyok korlátozva és nem tudok letölteni egy nyamvadt ISO játékot ( pedig lenne mostmár honnan ) , mert vissza kell önmagamat fognom emiatt a nyamvadt adatforgalmi korlát miatt .Inkább választok egy lassabb , de korlátlan netezési lehetőséget , minthogy emiatt kellejen visszafogni magam .
    Amúgy kinek mennyi szokott lenni általában ezen az ISDN ( 128 kbit/sec ) vonalas elérésen a maximális havi összeg ? Csak tájékozódás jelleggel kérdezem .