• GAMECUBE
    a nagy havokot megneztem, valamiert az ace combat 4, avagy a top gun joban nez ki ps2ore, illteve xboxra... mellesleg ha szazzal tobb ikud lenne kiscsávo, akkor elmondtad volna azokat a fantasztikus nehez gamekat pcre.... ha kell en is sorolom konzolra, mert tuti hoyg nem lennel kepes vegig vinni oket, mert ahhoz rovid vagy, bazzeg, mint az ejszaka. es nem hirdetek en itt semmilyen iget, betokosodptt pc gyerekek vagytok, es nem neztetek meg at a masik tabor igazi jatekaiba.... mar bocs, de en jaccom mindkettovel es az alapjan vontam le a konzekvenciat... mar boccs, de hol kihivas egy baldurs gate???(sehol), vagy barmelyik fps??? nem! vagy real time strategia?? azok sem, szal nem hiszem hogy tul sok minden maradna...(vagy a szimulatorok, rohogve ki lehet jacan minden a gepet, mert szar az AL) egy szo mint szaz, ha ti asszondjatok hogy sok IQ kell a pc-s gamekhoz, hat nektek biztos is, es rezsvetem is emiattt!!!!!:DDDDDDDDDDDDDD
    mellesleg én meg ha a pc-s taborba tartoznek teged takaritanalak el a jo budos fenebe, a szar "NEHEZ" gameiddal eggyutt....(jah irasjelektrol meg annyit, hogy ugy irok ahogy akarok, es ha nekem ez jon, be akkor nektek csá van jo?, szarok ra nektek mi teccik mar bocs, majd nektek fogok irasjelekkel baszakodni, a nagy IQddal kepzeld oda jo? ha ez nehez hat ugy... csokolom