Kefe latom ertesdzhozza, csak azt nem vezsed eszre hogy pont a pc a kalap szar!!!! felevente ujat kell venni, ha jot akarsz jaccani, mig egy konzolt potom 200-300dollarert megvehecc, es az evekig!!! jomar bocs LoboMArunga, konzolra rengeteg nagyon hangulatos jatek van, fantasztikus tortenetekkel (van viszonyitasi alapom), es olyan nehez gamek is vannak konzolokra(foleg nintendora) -pl tomb raider is konzol gamekent indult)hogy el se hiszed hogy lehet valami iylen szemet. Jah es konzolra is van mar bill+eger, szal ezzel mar reg eleg gyenge kijonni. konzolosok eletkora 17-30kozott van, mar bocs, de sztem total nem tudnal vegigvinni egy igazan jo csak konzolra keszult gamet.... (mert a nagy pcs gondolkodtato gamek, rajta eddig sehogyse fogtak ki, max a gep, mert lefagyott, de hat mit is varhat tole az ember ugye?:)
kiv. vagyok, te miert vagy a nagy pc-s gamezaiddal mik azok a nyga nevek, amit egy konzolos nem tud vegigvinni, mert en nem talalkoztam meg olyannal....es ez is egy huyleseg csak, hogy konzolra csak konnyu ovi 15pers kihivast nyujto gamezok vannak. reszvetem nektek, aki ezt hiszi, mert ti nagyon szomoruak lehettek akkor:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD meghogy pc-n tartalmasabb:DDDDDDDDjoh hagyjuk.... csá mindenkinek:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD