Return to Castle Wolfie!!!!
-
Árnyvadász #210 Üdv!
Mikor kezembe vettem a Return of Castle Wolfenstein-t éreztem, hogy itt valami korszakalkotó fog történni. És láss csodát, valóban megtörtént amire vágytam és vártam.
10 év telt el az első két rész óta. És eljött a várva várt FPS, mely szvsz letarolja az összes ehhez hasonló kategóriájú FPS-eket.
Zseniális a megvalósítás! Mit is értek ezalatt:
Remek sztori.
Kihívást jelentő játékmenet.
Zseniális mesterséges intelligencia.
Félelmetes zene és hangok.
Igényes intró.
Második világháborús korszak.
Telitalálat átvezető animok a játék motorjával.
Főellenfelek visszahozása. Bár az eredeti Wolfi-ban is voltak.
Az első részekre emlékeztető hangulat, de mai kornak megfelelő kialakítással.
Páratlan grafika!
Remek választás volt az új quake engine! Annak idején szó volt arról, hogy Unreal engine-t fog használni a játék, de azért ez elég gáz lett volna az id softwarnek. hiszen, annak idején is ők készítették a Wolf-ot és ugyebár ne a konkurencia motorja hajtsa a Visszatérést se.. :)) Szóval ez ok. És jobb is a választás, mert remek a kinézet.
Minden ami egy FPS-ben kell ahhoz hogy sikervárományos legyen megfelel nálam. De szerintem nem csak nálam... Gondolom nektek is nagyon tetszik és nemcsak gondolom látom is a jelenlévő irományokból.
Rég játszottam ilyen jót egy FPS-el. Ég veled Half-Life kitünő AI..!!! A Wolf-ban ez nagyságrendekkel jobb. Amikor csak egyetlen ellenfél ellen kell harcolni, még az is élvezetes, nemhogy amikor többen jönnek. Az Elite Guard-ok-nál kb. 10-szer töltöttem vissza az állást, mert minden egyes taktikánál volt ellenszerük. Szupi! A zombik is jól el vannak találva, nem beszélve a tüzes zombiról és a főellenfél Lélek Laci-ról sem. Anyám mikor az megjelent a pályán és csak úgy remegett a terem talapzata. Huhh... Rég nem volt már ilyen izgi egy FPS sem...
Szóval ez a gamma messzemenőkig beváltotta nálam a hozzáfüzőtt reményeket és meg merem kockáztatni, de nem is, inkább kimondom:
AZ elmúlt évek legjobb FPS a program...!!
Thx Gray Matter... és Activision... Ez 100%!
,,,