• GulaSoft
    #21
    Mondjuk ezt nem értem, annyi atombombánk van , hogy a földet kiirthatjuk vele, akkor nem éri meg építeni nekik olyan reaktort amibe a plútonium felhasználható?
    Meg azt sem értem, hogy az ilyen erőműveket miért nem teszik monjuk 2 3 km mélyre a talajvíz szint alá, aztán ha robban, akkor legfeljebb lesz egy luk föld alatt. A hulladék meg ugyan ott tárolható, ha az erőmevet is szét kell szedni, mert elérte az életciklust akkor csak be kell robbantani a levezető járatot és 30 km-el odébb fúrni egy újabb lukat. Annyi hasadóanyagunk úgysincs, hogy a földet szitává lyuggassuk, meg végre a négerek is megélnének valamiből, oda is telepíthetnének ilyen földalatti reaktorokat, az árammal meg vízből hidrogén és oxigén állítható elő, a h-t csepfolyósítva az energia tárolható marad. Ha egy ilyen h-t szállító tartályhajó zátonyra fut, akkor legfeljebb új hajót kell építeni, de legalább arra a zátonyra sem futna többé hajó, mert a helyén csak egy mély árok lenne a tengerben, meg néhány törmelék kő.
    Ha meg végképp nem akarnak termelni vele energiát, mert már nem bírjuk hova tenni azt a kurva sok energiahordozót ami a földön a rendelkezésünkre áll, akkor a sivatag alatt igen nagy helyek vannak földalatti atomrobbantásokhoz. Egyszer láttma egy képet. A robbantás után a faszi ott állt egy baszom nagy barlangban ami teljesen gömb szerű volt attól eltekintve, hogy az alját negyedig megtöltötte a törmelék, és arról szólt a cikk, hogy a robbanás utáni maradékot teljesen maguk alá temették a sziklák, és a hapsi mindenféle védőöltözet nélkül grasszált ott alul. Bár igazából elég nagy volt az a luk az ilyen Oszama Bin Ládák elhelyezésére, azért onnan eltartana egy darbig, míg kiásná magát a kanalával.