NAh kinek van igaza??? xboxnak ninsen helye a konzolpiacon... neked pedig Guba majd holnap leirom megint amit mondtam,mert nem erteted meg amit irtam, nem azt mondtam hogy felevente uj konzol, hanem hogy kontinensenkent mutatkozik be uj (pl: 2000 marc. ps2, november ps2... 2001 marc GBA... juli GBA... szept: GC... november GC, XBOX...2002 februar xbox, marcius GC XBOX.. es ha surusodik az uj gepek kiadasa 3 evre, akkor meg surubben fog egy uj konzol megjelenni epp valahol... ez ne fog menni.... a gamezokat meg amik jok 2-3evig fejlesztik, namarmost ha meg se tanuljak afejlesztest, akkor 4 ev is lehet... ere is egy pelda ha a black and white keszitoinek azt mondjak tavasszal hogy ne is pcre hanem csak ps2ore leygen... akkor meg ma se lenne itt... (ez igy menne ha felgyorsulna, hogy jaj ne már ps2ore, az osdi, ps3omra, es mire atirnak, addigra meg mar inkabb xbox2re... es igy tivabbb az 5 eves ciklus nagyon jo volt, nem hiaba alakult igy, nem kell a microsoftnak ebbe beleszolnia... remelem mint a panasonic anno, ok is szepen kiszalnak... ok is nagy penzeket lobogtattak meg azt szar se lett belole... hat a statisztikakat elnezve az xbox se lesz egy kassza siker, ahogy a sajto ajnarozta mar egy eve (teljesen ingyen... anintendonak meg csak a 64 et hoztak fel, mint hiba, pedig az csak egy gep volt, a tobbi mind sikeres ebb volt akonkurrencianal.. hiaba ilyen a sajto, es ilyen a birka nep (maraki) aki be is veszi.