minden ami box
  • BADE
    #912
    James Toney is feltűnt a színen és elmondta véleményét a meccsről:

    "Szemét! Az egész szemét volt!" - válaszolt Toney gondolkodás nélkül- "Két olyan fickót láthattunk, akik valósággal rettegtek egymástól. Ha Klitschko összeszedné magát és kiállna velem, egyszerűen elpusztítanám. Ezt üzenem neki. Egy kis srác vagyok, egy középsúlyú, igaz, de egy olyan középsúlyú, aki, habár nem egy kész nehézsúlyú, azért jött, hogy szétrúgja valakinek a seggét. Klitschkot akarom! "

    "Már visszatértem az edzőterembe." - válaszolta az egészségi állapotáról érdeklődő újságírók kérdéseire- "Készen állok, hogy augusztusban újra ringbe lépjek. Biztos vagyok benne, hogy Klitschko még nem lesz kész addigra, de mindenképpen világbajnoki címért akarok mérkőzni. Nem számít ki lesz az ellenfél. Lehet Brewster, lehet a szánalmas Byrd, a szánalmas Ruiz, bárki lehet, nem számít, mert én vagyok az egyetlen igazi klasszis bokszoló!"

    "Tyson? Bárhol, bármikor, hozzák csak ide!... Hogy mi van Jirovval? Láthattátok, mit tettem vele tavaly, még most sem tért magához. ...Hogy ki a jobb a két Klitschko közül? Egyik sem. Egyikük sem tud küzdeni. Ki tudnám ütni mindkét Klitschkot és Sanderst is egyetlen éjszaka alatt! " - válaszolgatott Toney a felé záporozó kérdésekre.