Megjelent mindenidők legjobb tengeralattjárók szimulátora?
  • Frenk
    Nem nagyon szoktam számolgatni...de asszem, hogy az összes torpedó közül 2-3 szokott döglött lenni.
    Tegnap szoptam egy nagyot. Egy konvojt támadtam, amiben volt egy repülőgép-anyahajó is (Biter). Sikerült elkapnom, kinyírtam 2 Corvettet és 1 rombolót (fedélzeti ágyúval) és elkaptam majdnem 40ezer tonna kereskedelmi hajót. Már hazafelé húztam, de rendszeresen jöttek a repülőgépek, kárt viszont nem okoztak. Egészen addig, amíg le nem szedtem az egyik alacsonyan szálló lassú gépet. Örültem, mint majom a farkának, erre a következő percben óriási vízoszlop csapott fel a tengó oldalán és végem volt. Torpedóvetőt szedtem le, de úgy tűnik, az angolnát már elengedte. Leszedtek...egy olyan fegyverrel, amit inkább a tengósok használnak. Ekkora szopást...majdnem megsértődtem...=))
    Ja...Úgy vettem észre, hogy ha a tengó fel van szerelve már radarral is, akkor vége a fedélzeti ágyúval való vadászatnak. Mintha minden kereskedelmi hajón lenne radar és ágyú, ugyanis már akkor lőnek, mikor még nem is látom őket. NEm beszélve a rombolóról...A korvett ugyanolyan vak, mint eddig.