Megjelent mindenidők legjobb tengeralattjárók szimulátora?
-
Frenk #46 Nemtom...de nekem semmi gondom sem volt az élesítetlen torpedókkal, pedig már lőttem olyan hajóra is, ami alig 8 másodpercre volt tőlem (Us tankerek az olajtöltő állomás közelében).
A rombolókat pedig nem kellene békén hagyni. Én mindig azokat kapom el először (márha persze maradt elkég torpedóm az zsíros célra is).
Sötétben könnyebb: felszínre fel, aztán adni az arcába a fedélzeti ágyúval. Ha közben közel akarna kerülni, akkor full speed hátra.
Nappal nehezebb, mivel messzebbre ellátnak, emiatt kevesebb lövedék talál célba.
Ha kiszúr a romboló, akkor periszkópmélységre és teljes sebességgel egyenesen(!) előre. Közben lockolni a rombolót, amely megpróbálja keresztezni majd a tengeralattjáró pályáját. Mikor már csak pár 15-25 másodperc van vissza a "találkozásig", akkor rá lehet lőni egy torpedót (speed: fast, 2-3 fok "után"tartással, tehát arra 2-3 fok a torpedó irányán, amerről érkezik a cél). Amint vízben az angolna, egyből lejjebb pár méterrel, mert a szétlőtt romboló is letarolja a tornyot. Persze ez elég kockázatos, de kis gyakorlás után már menni fog. Jó, ha ilyen esetben a cél 60-90 (330-270) fok között közelít (oldalról, előlről).
A tankereknek elég egy torpedó és pár lövés a fedélzeti ágyúból...Így megspórolsz egy torpedót.