SWINE demó
  • MIMIC
    #46
    Sikerült Nehéz fokozaton első próbálkozásra hibátlanul megcsinálni!!! A lényeg a „szöcskének” távcsőt + pajzsot + javított venni (a légibombázás 50credit be kerül). A kezdésnél a jobboldali hegytetőn lévő 2 löveget a löveggel kicsinálni (szintet lép) persze a könnyű páncélosokkal meg azt az 1 tankot aki ott van mellette. A löveggel a hegytetőről még 1 beásott tankot kilehet lőni . Utána a bal oldali 2 röfit likvidálni, majd a hajótestnél a felállítani a löveget és a csapatott. A szöcske + löveg + tankokkal a felső kettő, majd a jobbról támadókat is az acélagyarhoz küldeni a másvilágra. Innen kezdve szabad az út Répafalvára. Mikkor beérünk és megkapjuk a Fogas Wili csapatát a jobboldali fahídtól közelebb lerakatjuk a frissiben vásárolt aknalerakót, és tele rakjuk 3sorosan az utat aknával!
    Az egységeket feljavítjuk (A- lőszerhiány; F- üzemanyaghiány (csak a nagyon-nagyon kezdőknek szól :) )) ill. a tankokat beásatjuk a fahídnál ill. lent a hídnál. A 2 könnyűfegyverest a baloldali parthoz küldjük , a többivel meg középtájon elhelyezkedünk. Az aknalerakóval a lenti hídtól feljebb a lövegek hatótávolságán túl szintén 3 soros aknamezőt hozzunk létre. Innentől kezdve már csak javítani tölteni az aknalerakót és a tankokat kell, és megnyerjük a meccset. A lenti hídtól felhozhatjuk a 3 egységet és akkor tényleg 100%-ak leszünk Az összes egységünk (na jó kivéve a kettő könnyűpáncélost(géppuskások)) eléri a 2. szintet.

    Egy megjelenítési hiba van benne! Ha csinálunk egy 8-as csoportot akkor a képernyőn lévő 8-tól nem lehet látni a hátralévő időt (ez aztán nagyon-nagy hiba :))))

    + szerintem a legjobb beszolás a : Bocs haver + ”röhögés” a legkárörvendőbb

    Remélem a gépigényen még javitanak mert 350MHz-en alacsony felbontásnál a faluban picit még akad. :((

    Remélem másnak is sikerül majd megcsinálni hibátlanul, adigis jó probálkozást