Melyik asztali DVD tud Mp3 CD-t lejátszani???
  • MiQ
    #11
    Sziasztok!

    Van egy komoly bajom! Nem tudok DVD-t lejátszani a gépemen.
    A konfig a következő:
    AMD TB 1333 MHz CPU; 512 MB ram; ABIT KT7E alaplap; 20 GB Quantum HDD; ATI RADEON 8500 VGA; LG 40x CDRW; SAMSUNG 8x DVD; SoundBlaster 128
    Az op.rendszer Windows XP (no service pack).

    Az ATI MMC-vel leteszteltem a rendszert, és azt írta ki hogy a gépen lehetetlen a DVD lejátszás, mert a DirectShow komponens nincs rendesen telepítve, és a WDM INF nincs jelen. Ha ben t van a gépben egy DVD korong, akkor amég bent van nem bootol fel a rendszer, ha már felállt, akkor sem a MediaPlayer nem mûködik (not responding), sem az ATI DVD 7.6. Ha „buzerálok” a beállításokon; pl.: régiókódot állítok, vagy feltelepítettem az XDVD-t, akkor az első DVD lejátszás működik, de ha újra indítom a gépet, vagy DVD-t cserélek, akkor újra jön a fagyás, ami addig tart, amég a DVD bent van a meghajtóban.
    Sajnos XP alatt nincs mód a DirectX újratelepítésére, vagy eltávolítására. A WDM INF-et meg honnan tudnám feltenni, erre aztán végképp nincs ötletem.
    Most odáig jutottam, hogy újratelepítem az egész XP-t. Ha valakinek van valami ötlete, amivel telepítés nélkül is megoldható a DVD lejátszás, azt nagyon kérem segítsen.

    Előre is köszönöm!