• CAD
  #14
  En elolvastam... Balint azert tagolj ;> - azt konnyeb elolvasni.

  Imho, ugye miert fejldott mi kis szazadunkban a technika? 1. kapitalizmus 2. haboruk (vagy fordítva?) - naszoval ez a legfobb ok. Sztem egy holdi kolonia meg most nem ferne bele egy allam koltsegvetesebe sem, mert egyreszt eleg messze van a dolog, masreszt az ellatmany potlasa eleg nehezkes lenne.

  Egyet kell, hogy ertsek azzal, hogy amig nem fenyget valami kulso veszely (marpedig jelnleg kb 0 erre az esely), szoval ez ugy van, hogy lacika addig nem csinalja amit mondtak neki, amig segbe nem rugjak... csak aztan nehogy keso legyen akkor mar.

  Jol mondta az arc, hogy sok segg szuklatokorou barom van odafenn... pl edisont, vagy kadot normailis embernek tartottak... asszem ido kellet hozza, hogy felismerjek, hogy hoppa!!!

  Egybknt meg engem igy nemigazan erdekel, hogy ki hal-e az emberiseg vagy sem... marmint halalom utan, amig elek nekem jo, aztan lesz ami lesz... ha a hinduizmus megis igaz, akkor ez a bekezdes visszavonva ;>.

  Fegyverkezesi dologgal egyet kell hogy ertseg, ábár, valahogy ugy all a dolog, hogy amit ma azt hasznaljuk, amit a katonasagba kb 20-30 éve :) - szal nemrosz az... bar lehet nem raketa pajzsra van szukseg, hanem egy ugyesebb fbi-ra vagy cia-ra.