Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • bmffm856
    jujujujuuuuuj bakkerr....milyen meccseken vagyok túl...a Barcelona épp hogy csak tovább ment ellenem...elindítottam a meccset...úgy álltam neki, hogy egy tisztes vereséggel (3-0, 4-0 körül) ússzuk meg...erreg félidő 0-0 a Nou Campban...és eljött a 65. perc, amikor török válogatott csodacsatárom Kenan Sahin valami iszonyatos nagy gólt lőtt...FC Barcelona 0:1 Balaton FC Siófok...majd beszartam...de azért helyre állt a végén a rend, ugyanis a 87. percben Ronaldinho egyenlített így 1-1 lett...de ez is szép...és nem volt vége...viosszavágó az én kis siófoki oroszlánbarlangomban (amiben egyébként rengeteg pénzem van, 22 ezres fedett stadion), megszerezte a vezetést a barca...0-1...ám ezúttal másik csodacsatárom Marco Ascenzi révén egyenlítettem...1-1...a második félidő is úgy foilytatódott ahogy az eddigiek, ismét Kenan Sahin villant...2-1-re fordítottam...már javában ünnepeltem, amikor a 76. perc körül Ronaldinho ismét egyenlített 2-2...ezzel már ők álltak ugyebár továbbjutásra...és a végére még maradt egy, amit szintén ők rúgtak, így a vége Balaton FC Siófok 2:3 FC Barcelona...hát...ezek után...nem tudom mit gondoljak...mi legyen a cél? megnyerni az UEFA kupát? ott tavaly 5. lettem...mostmár minimum a 4 közé jutás a cél...:):) de mindenesetre 2 év alatt egy meglehetősen ütőképes csapatot raktam össze, ahol a pénzügyek is rendben vannak...folyamatosan jön a pénz, és most van 8 millió euróm...és ugyebár van egy király stadionom...szóval: Hajrá Balaton FC! :D:D