Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • owen20
    Sziasztok!
    Újra jeletkezem!Vége a szezonnak és egy eléggé izgalmas végjátéknak lehettünk tanui a német bajnokságban!
    Sajnos ahol abbahagytam a kupábol kiestem akkor sajnos egy potyagóllal a Shalke nyerte meg a meccset, tegyük hozzá a bíro eléggé oda fújt!
    A bajnokságban azért nagyobb szerencsém volt és 6 ponttal az utolso forduloval a vége elött bajnok lettem igy az utolso meccsen azok kaptak lehetőséget akik kevesebbet játszottak és egy 3-0-ás idegenbeli sikerrel bebizonyitották hogy rájuk is lehet számítani!Megjegyzem fontos a fiatalitás a csapatba ne csak sztár játékosok is legyenek hanem fitalalok is kellenek!
    Most pihen a csapat de én nem fogok mert felkértek a Szenegáli válogatott irányitására igy most szenegálba utaztam hogy megismerjem a csapatot.
    A válogatás nehéz volt mert sok jó képességű labdarúgó játszik ebben az országban és persze a külföldi csapatokban is!pl Diuf, Diop, Camarra stb
    A csoportot lehetne nagyon nehéz csoportba sorolni:Németország, Hollandia, Izrael, Szenegál!
    A továbbjutás nagyon nehéz lesz innen de megprobáljuk és remélem sikerül továbbjutni innen igaz az némi meglepetés is lenne!
    A VB után megint jeletkezem amikor is elkezdődik a felkészülés az új szezonra amikor is már a BL-ben is indul a csapat!