Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • peti81
    Ez mint lépés logikusnak hangzik, de ha a való életben nézed a játékospiacot, ilyen nincs, hogy ma odamegyek egy spílerhez, és aztmondom, hogy háromév mulvagyere acsapatomba és aláirok vele egyszerződést.
    fél évvel a kontraktus lejárta előtt lehet a játékossal beszélni a klub engedélye nélkül. Olyan záradék hogy három évvel a szerződése lejárta előtt megegyezhet valakivel pedig nem létezik. Ezt meg is néztem a játékban, semmi ilyen nincs. Tény hibáztam, hogy a 22.5-re nem bólintottam rá, viszont a manchester city mármegajánlotta a 25-öt igy arrarábolintottam, gondoltam igy ha kell a mu-nak ajánl annyit. tehát ezegy kicsit amerikai sportokból vett (nhl-es) transzfer volt, mintha a kanadai srácok eltévedtek volna a szabályokat illetően, amikor ezt a manager játékot csinálták. Ez nagy szégyen az EA-től. oké hogy amcsi bagázs, de nyugodtan bevonhattak volna európaiakat a készitésbe, lásd gera életkorát és egyéb kapitális hibákat.