Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • peti81
    Sziastok. Érdekes ez a játék, hogy cifrább szavakkal ne illessem. Előre leszögezem, hogy én a TCM korábbi verzióival gyakorlatilag két napot játszottam, nálam az FM(ex-CM) elsőbbséget élvez, tehát biztos elkövettem egy-két olyan hibát,amit a rutinosabb TCM játékosok nem tennének meg.
    Az öt topligát bekapcsolva elkezdtem a játékot, de kis könnyítésként azért választott csapattal. A Köln lett a szerencsés. Első szezonban a középmezőny végén vegetáltunk valamint a német kupadöntőt tizikkel elbuktuk a schalke ellen. A második szezonban már befértünk az első tízbe, az uefa kupában a tavaszi első kiesés körben vert minket a Bordeaux. A harmadik szezonban pedig a legjobb eredményt elérve hetedikek lettünk. A szerződésemlejárt és amikor jött a figyelmeztetés akkor nem rohantam Owerath-hoz hosszabbitani őmeg nem tette, így állás nélkül maradtam. Jöttek a sokadligás ajánlatok, végül az élvonalból kiesett Southampton ajánlatát fogadtam el. Első évbenvisszakerültünk, a másodikban a 10. helyen zártunk. Na gondoltam,elég tűrhetően erősítettem, irány az első tíz. Ám a szezont három vereséggel indítottam és az eddigi valósághű vonásként a valóságban is hektikus klubvezér Rupert Love kirúgott. Jöttek az ujabb ajánlatok, az élvonalbeli West Ham ajánlatát fogadtam el. A statisztika szerint az élvonal 13. legjobbcsapata volt, első szezonomban nem is csináltam semmi extrát, 12.-ek lettünk. A második szezonban már remek játékkal hetedikek, rosszabb gólkülömbséggel. A harmadik szezonban megtörtént a csoda, a 11 millió fontbólmegerősített csapatom bajnok lett. innen viszont szánalmas dolgokat profukált ajáték. Angol bajnok ellenére egy igazán minőségi játékost tudtam igazolni! Volt olyan aki mint megnéztem, kevesebb pénzért az épphogy bentmaradó, sehol sem induló Charlton Athleticbe igazolt. Fura. Anegyedik szezonban ötödik lettem, sokat kivett a BL, de megérte, hisz Bajnokok Ligája győztes lett a West Ham United! plusz a szezon elején behúztuk a charity shield-et is. Természetesen mint Bl győztes edzővel nem hosszabbítottak, hiába kértem, majd a sok ajánlat közül, amik jórész bundesliga meg angol másodosztályúak voltak(???) volt egy tűrhető, a tottenham. namost cél a bajnokicím a klubvezető szerint. a keret nagyrésze 32 év körüli, természetesen igazolni nemtudtam, mert szeptemberben vettem át a csapatot. A szezon közbenaz egy darab kapus robinson is kidőlt! oké tartalék.hát az nincs. ifik. felhoztam azegyszem ifi kapust, aki sérült volt. amikor felhoztam a kapust hiphop került egy másik ifikapus. felhoztam őtis, és lettegy ujabb, nos őt is. természetesen a 17 évescsodakapusaim sorban kapják a potyagólokat, a téli időszakban pénzhiány miatt egy játékost igazolhattam, a többit blokkolta a klubelnök. jelenleg 12.vagyok március elején, csodálkozom hogy a bajnoki címet váró klubelnök még nem rúgott ki. bl győztes edzőként fura hogy amikor a whu kirugott, jöttek a másodikligás ajánlatok, szeptemberben volt a tottanham az első elfogadható. fura dolgokat produkál ez a játék.