Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • shad0w
    Na alapítottam egy csapatot Manchester városában :)
    Össz 120 ezerből kellett igazolgatnom, de jobban sikerült mint először gondoltam.
    Kölcsönvettem az idényre 5 játékost, valamint vásároltam még 4et. Így csupán két játékost kellett megtartanom a kezdőben az eredeti csapatből, de egyértelműen ők ketten a leggyengébbek most :) Valamint felhoztam ifiből kettő 17 éves és egy 13 (!) éves játékost akiket próbálog lassanként beépíteni a csapatba :)
    Eddig nagyon jól megy nekünk, 8 meccsből eddig egyetlen döntetlen, a többi győzelem. A góllövőlistát fantasztikus támadó középpályásom Kokoszka vezeti 8 meccsen 8 találattal :)
    Az egyetlen olyan igazolásom akit mostanra egy kicsit megbántam az a csatárom, aki nagyon jó lenne, ha lennének megfelelő középpályásaim akik kiszolgálják... Szóval ő így egyedül elöl eddig egyetlen gólocskát tudott összehozni... Szal így utólag belegondolva lehet jobban jártam volna egy középpályással...

GK
    RB-CD-CD-CD-LB
    CM
    RM-AM-LM
    ST

Ezzel a felálással játszom, és a két gyenge játékos a jobb és a bal szélső (RM, LM)... Na majd a következő igazolási időszakban... :)

Természetesen az angol legalső osztályban kellett kezdenem, de innen nagyon könnyen fel fogok jutni, kíváncsi vagyok mire lesz elég a csapatom majd egy osztállyal feljebb :)