Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Neruel
    Húúúú...!!!
    Na, erre nem számítottam! Nagyon szépen köszönöm! Holnapra átalakítom. Reggel már töltheted, ezekkel a játékosokkal együtt.
    Az "ifi meccs" alatt mit értesz? Ha a "Reserve Squad"-ra gondolsz, akkor az azt hiszem nem fog menni. Sajnos az editorban előre meg vannak határozva a liga struktúrák, nem alakítható tetszés szerint, és ötödik szint csak akkor lehetne, ha az első három egy csoportos lenne (értsd: az NB II is). Így nem hiszem, hogy lehetne egy "Reserve League"-t csinálni.
    Azzal meg végképp nem tudok mit kezdeni, hogy folyton a Vasas nyerte az NB I/B-t... Nálam a játék nagyjából abban kimerült, hogy tesztelgettem a módosítgatásokat. Akkor néha lejátszottam egy-egy szezont, de azt is inkább csak a teszt miatt. Mindegy... A lényeg az, hogy ezen alkalmakkor az Újpest (amelyik a negyedik legjobb csapat lett) szinte kivétel nélkül kiesett az NB I-ből, illetve egyszer bajnok lett. Tényleg nem tudok mit kezdeni ezzel. Az ilyen következetlenségek miatt az EA-nál kéne reklamálni.

Még egyszer köszönöm, sokat segítettél!