Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Nasheem
    Én olasszal nyomom, de remegek az angoloktól a nemzetközi kupákban. Szerintem erősebbre vannak állítva, mmint valójában. Ezt onnan is sejtem, hogy teli vagyok angol igazolással: pl: hátvdsor, Rio Ferdinand, Cambell, Barry, és a padon egy Brandle nevű srác aki igazából azt sem tudom, hogy ki.
    Sőt bármennyire is utálom (na jó csak nem kedvelem) megvettem a Spice boyt is:-) Sőt csatársorban ott figyel a Michel "Aranylabda" Owen is. Ja és ha nem mondtam volna mindezt az AS Romaban!

MAD van benne vmi amit mondassz. Először ugyan mindig a kedvencekkel játszom, mert azért jó a csapatban látni olyan spílereket akit csak a tv-n keresztül inádhattam eddig, de fél év, egy év után én is nekiindulok lentről.
    Általában átnevezem egy 3. ligás banda játékosait a haverokra, meg a saját csapatomra oszt adj neki. Persze a skillek maradnak. A gazdasági rész így élvezetes igazán. Imádtam amikor 8 évnyi spórolás után lelétót tudtam bővíteni, persze nem az Olimpico 85ezres nagyságára:-))