IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Gyerekek:)) A puma honlapon lehet olvasni valahol az egész rövid summázását. Mégpediglen :"Vannak jó pilóták ,meg vannak kevésbé jók ,meg vannak vacak pilóták. Ez minden oldalra géptől függetlenül igaz.
    Nos szar géppel is le lehet lőni klasszis gépet ha a pilcsije szar. Ha meg jó akkor marad az imádság ,vagy ki kell térni előle.Én nem vagyok egy hú de jó pilóta de azt megtanultam már ,hogy pl a mostani olasz mapon G6 tal nem állok le dogolni Spit IX ellen. Főleg azért nem mert ugyan lehet éppen egy kezdő akit lelövök ,de lehet ,hogy tapasztalt jól repülő krapek vezeti ,így az esélyeim közelítenek a nulla felé.
    Mert ne feledjük el ,hogy a háborúban pl az orosz pilóták csapnivalóak voltak (persze voltak kivételek) és így a sokkal képzettebb németek könnyen legyőzték őket.Bár a háború végére a németeknek is hasonló problémáik akadtak . De itt az online közösségben bizony nem ez a helyzet. Itt mindkét oldalon sok a jó pilóta,sőtt vannak egészen kiemelkedő képességűek is. Hát a gépek tulajdonságai inkább csak akkor kerülnek előtérbe amikor két hasonló tudású játékos összefut.Szóval kár itt lamentálni ,ez egy jó kis játék oszt élveni kell a harcot.