IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #9006 Neked lehet hogy fun, de nekem nem annyira. Azért játszok vele, mert szeretem a repülést, és van fenn egy jó csapat, jönnek újak is, akik ugyanolyan lelkesedéssel vetik bele magukat a játékba mint én valamikor. Szivesen segítek nekik. De amit te csinálsz az nem segítség, hanem merengés egy állítólagosan hősi multon. Őszintén: ki a fenét érdekel, hogy jó voltál-e valamikor?
Egyébként Sanyo az nem Sirály. Szóvivője meg nem vagyok senkinek, de a véleményemhez jogom van, mint ahogy másoknak (még neked) is, és el is fogom azt mondani. De én tényekről beszéltem, te meg itt összevissza vagdalkozol, aminek lényege, hogy mindneki fogja be a száját, aki a változtatások ekken szót emel.
Ha esetleg hajlandó vagy a tényekről is szót váltani, akkor csak ismételni tudom: nézd meg a 2.04-es compare-t meg a legfrissebbet, és akkor majd kiderül, hogy kinek kedveznek a peccsek.