IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Nem értem amit írsz. Elismered, hogy "csal" a progi a vörös oldal javára, majd ledorombolod aki ugyanezt szóváteszi. Most kompenzál a progi vagy sem? Ha szerinted kompenzál, akkor jogos a kritika, teljesen függetlenül attól, hogy ki repült már valójában bármilyen géppel.

Engem csak az zavar, hogy a megszokott taktimát kell sutba dobni. Nem egy-vagy két napot gyakoroltam érte. Négy hónap kellett ahhoz, hogy az első enemyt lelőjem Vef2-ön. Most meg ugyanaz nem működik. A progit meg nem loptam el, kifizettem az árát.

A probléma az, hogy ugyanez az orosz oldalon nem igaz. Ha valaki fordulózni szeret, akkor ezt ugyanolyan hatékonysággal megteheti a szovjet gépekkel mint évekkel korábban. A Messzer vagy a Fóka fordulóképességén nem javítottak a peccsek sorozatával, legfeljebb rontottak. És biztos hogy rontottak az emelkedőképességén is. Lényegesen.

Az alapvető gond az, hogy olyan német gép nincs a játékban, amely minden jellemzőjében felülmúlja a korabeli szovjet gépeket, míg fordítva van ilyen. Kicsit már unom, hogy állandóan újra kell tanulnom repülni, bizonyos, nem kis idő alatt begyakorolt harceljárásokról le kell mondanom, de nem önszántamból, hanem a fejlesztők kénye-kedve miatt. Míg a másik oldalon ez nem így van, semmiről nem kell lemondani, legfeljebb új harceljárásokat vehet fel valaki a repertoárjába. Én is ugyanúgy fizettem a progiért mint ők.

Másrész tényleg nem értem a magabiztosságot amivel nyilatkozol, mert ha jól emlékszem saját bevallásod alapján már nem repülsz aktívan. Vedd már a fáradtságot légyszives, és hasonlítsd össze mondjuk a 2.04-es compare-t valamelyik jelenlegivel.

Másrészt pedig Sirályt lehet idézgetni, de ha repülnél vele, akkor tudnád, hogy nagyon sarkos véleménye van az egymást követő peccsekről, amit itt tőle beidéztek nem igazán fedi a valóságot.