IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Az odahajolás nem tudom, hogy mennyire volt szokás, de sok Revin van védő bőrpárna, szóval gondolom gyakori. Egyébként lehet, hogy többnek tűnik, de a német Revi eltolása oldalra 4cm csak, vagyis normálisan középen ülve jobb szemmel tudsz célozni is. Hogy ez miért és mennyivel lenne jobb mint középen, azt nem tudom. Szerintem nincs jelentősége.

Ezen a lőlapon pl jelzik is, hogy a gép középtengelyétől a Revi eltolása 4cm. A lőlapokat a fegyverek belövéséhez használták.

Clodban a revihez hajolás parancs benne van, vagy ha trackIR-t használ valaki, akkor ki tud hajolni kicsit balra, ott nulláz, akkor rendesen ülve kicsit jobbra kerül a középpont.
    A billentyűzetben is be lehet állítani gombot, hogy a kamera alaphelyzetét csúsztasd a kabinban az egérrel, de az TrackIR és társainál felülíródik. Csak hat switch vagy egeres nézelődéshez jó.
    Ami szerintem hülyeség, hogy benne van, 5.0-ra szerintem ki is fogjuk szedni, hogy revihez hajolva 90 fokos tartományban engedi csak mozgatni a fejet. De azt még nem néztük meg, hogy van-e egyéb oka, pl onnan hátranézve grafikai hibák vagy elcsalt 3D objektumok hátoldala látszik-e.

A régi il2 féle megoldás kicsit más volt, de nem hiszem, hogy a mostani rossz lenne. Az biztos, hogy egyáltalán nincs napirenden, hogy ez változna.